2010. 01. 15.
Rejtvény Pauskával
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

Megyesi Gusztáv is töpreng a megoldáson a mai És-ben: "majmozási szempontból valami olyasmiről van szó, amikor a térség Komló nevű városában könyvet égettek, mert a szerző nem épp világvárosnak tüntette fel a települést".

Vajon min háborodtak fel ennyire? Ezen ?

"A megnyitón úgy tettek, mintha minden rendben lenne, pedig a beruházások nem készültek el és a programot sem véglegesítették. Az érdeklődők egy része pedig kifütyülte a miniszterelnököt."

Vagy ez akasztotta ki őket?

"A megnyitón a polgármester azt állította, hogy városa erős, és felkészülten várja a programsorozat indulását. A valóságban egyetlen nagyberuházás sem készült el, Pécs legfeljebb megújult köztereivel tudja fogadni egyelőre a látogatókat."

Nem értem ezt az indulatot. Szerintetek mi a megoldás?

( Pauska a főszerk egyébként.)

Ps.

Segédanyag, elég friss:
"csak az új közterek készülnek el az évkezdet előtt. A legfrissebb hírek szerint a koncertközpont átadása 2011-re csúszik. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a nemrég összeállt 2010-es rendezvénysorból ítélve a végső visszaszámlálás kikényszerített egy olyan vállalható programot a szervezőkből, ami azért felülmúlja a legpesszimistább jóslatokat. Más kérdés, hogy olyasmit sem érdemes mindettől elvárni, amit egy kulturális fővárostól amúgy joggal: azt, hogy tartós hatású projektekkel töltse meg az évet. "

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés