2009. 12. 24.
PLT újabb hülyeségei 2.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

Az elemi logikáról.

Azt írja PLT a kommentjében:

"Mit mondott Németh Sándor? "...a zsidó állam létezése, fejlődése nem valamiféle gonosz világösszeesküvés katasztrofális terméke, hanem az Örökkévaló tökéletes akarata, amelyről Ő már az első Exodus idejében, körülbelül háromezer-ötszáz évvel ezelőtt kinyilatkoztatta Mózesnek, hogy az idők végén sor kerül majd rá."
Egy állam létrejötte/létezése politikai döntés/akarat dolga. Fejlődése ugyancsak. Ha pedig a fenti(ek) egyben isteni szándék(ok) is, akkor a kettőnek le kell fednie egymást. Persze csak akkor, ha a hithű keresztényeknél is játszanak olyan eretnek/világi dolgok, mint az elemi logika
PLT"

A posztjában:

"Merthogy amennyiben Izrael léte (és politikája) Isten akarata, akkor ez egyszersmind azt is jelenti, hogy amennyiben Izrael érdekei bármiben ütköznek egy másik (akár ugyanúgy demokratikus) állammal, akkor mindig, minden körülmények között csak Izraelnek lehet igaza."

PLT szerint tehát a "mindig, minden körülmények között csak Izraelnek lehet igaza. " az ugyanaz, mint " a zsidó állam létezése, fejlődése nem valamiféle gonosz világösszeesküvés katasztrofális terméke, hanem az Örökkévaló tökéletes akarata".

Egyszerűsítve: szerinte Izrael létének és fejlődésének Isteni támogatása egyenlő azzal, hogy mindig és mindenkor csak Izraelnek lehet igaza.

Most vagy én nem tudok olvasni vagy PLT.

Most következzen egy ide illő karácsonyi jókívánság: PLT létezése és fejlődése Isten akarata, de ez korántsem jelenti azt, hogy mindig és mindenben neki lenne igaza.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés