2009. 12. 30.
A jövő jön (2010 elé)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):


(Klikk a képre!)

A jövő jön,hangja és ereje elnyom szinte mindent a jelen zajaiból,nincs előtte akadály.A jövő intenzív mozgása sokak számára nem nyilvánvaló,elsősorban azért,mert a holtak birodalmának,a múlt hatalmas nekropoliszának tömegkommunikációs eszközeit nézik és hallgatják.A jövő csatornája már közvetíti azokat a képeket,amelyek kifelé vezetnek a Múltból.Ezt az adást nem lehet tévén nézni,csak a szívben!
Nagy a szellemi kakofónia.De lehet hallani a jövő hangját,bár ez nem fizikailag hallható hang.Igaz,a nekropoliszban nemzedékek sokasága élt eddig és él most is,ezért szokatlan számukra az a hang,amely elevenítő erőt hordoz.Sőt,idegennek és félelmetesnek tűnik sokak számára a “jövő zenéje”,éppen szokatlansága miatt.
De ez a radikális performance a szemünk előtt bontakozik ki,és lesz egyre intenzívebbé és drámaibbá,ahogy egyre közelebb van az új világ.
A legváratlanabb helyeken szólal meg,gyakran váratlanul,de felismerhetően ,ez a modern futurista művész,a jövő.Nem láncolható felekezetek karanténjába,mert küldetése összehasonlíthatatlanul jelentősebb ezeknél.

Természetesen még kevésbé szólal meg pártvezéreken és kormányfőkön keresztül.De papokhoz és lelkészekhez sem köthető mindig,mivel a szívbe közvetlenül sugárzott adást bárki foghatja,aki erre nyitott.Ülj le,hallgasd a jövő híreit!
Érdekelni fog.

(Hepi nyú jiör!!)

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés